GETUIGENISSEN

GEERT B. - Meulebeke

Toppertje!!! Blij voor deze te hebben gekozen want na herstel en bewerking door deze praktijk voel ik mij precies 20 jaar terug in de tijd. Ik ben al bijna in blijde verwachting voor een volgende blessure wetende dat na de behandeling je beter bent dan voorheen!!!! Dank je wel Stijn & Co super tevreden voor jullie te hebben gekozen!!! 

GERT-JAN C. - Kanegem

Top team! Zeer professionele aanpak en service! Hamstring probleem gehad en dit is nu volledig opgelost!

MARCIA N. - Meulebeke

Iedereen van de sportieve familie is bij kinesitherapie Duyck behandeld geweest: de dochter, de zoon en de mama. Ik kan alleen maar positieve dingen zeggen over de kinesisten: vriendelijk en super professioneel!

ELIEN R. - Kanegem

Vriendelijk en professioneel, daarvoor staat kinesitherapie Duyck! Voor zowel pre als postnatale oefeningen, als voor behandeling van nekpijn, heel tevreden over deze praktijk. Eén voor één topkinesisten, met elk hun specialisatie, een echte aanrader!

SOPHIE V. - Meulebeke

Beste kinépraktijk die er is! Topteam!

SHIRLEY V. - Meulebeke

Professioneel, vriendelijk en elke dag staat dit team er met evenveel enthousiasme! Hier ben je echt in goede handen!

PHILIPPE H. - Meulebeke

Hier ben je in goede handen!

GIL V. - Zwevezele

Topkiné! Zowel de kine-sessies als de sportsessies volledig in orde!

LYNN V. - Zwevezele

Zeer aan te raden, na jarenlange problemen met de bovenrug wist Stijn perfect wat hij deed. Ook door de ademhalingstherapie met Geert weet ik precies wat ik moet doen als ik een gevoel van onrust heb. Bedankt Kinesitherapie Duyck voor alles!

LUC O. - Meulebeke

Wij hebben tijdens de Corona-lockdownperiode deelgenomen aan de online-BOOTCAMP sessies en die waren heeeeeeel goed!!! Tweemaal per week afwisselende oefeningen via instagram, gegeven door een ervaren en onderlegde trainer. Altijd motiverend en met een strak tempo. Prettig ingedeeld tijdschema met goede muziek. Voortdurend heel klare uitleg waarop te letten. Met telkens aangepaste opties voor moeilijkheidsgraad. Het was leuk om met jullie virtueel op BOOTCAMP te kunnen - vanuit ons kot!!! Dank hiervoor.

JESSICA P. - Meulebeke

Heel vlotte mensen en aangename sfeer. Zeker aan te raden.

DIETER D. - Gent

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Zou ik zeker aanraden!!

SCHRIJF ZELF EEN BEOORDELING!

U helpt hiermee andere patiënten.